Hi...

ik ben Mirjam!
Coach voor ambitieuze moeders.

Zelf ben ik ook zo'n moeder, met drie kinderen en een business:) En daarnaast heb ik een enorme passie om zoveel mogelijk moeders te begeleiden naar Innerlijke Rust en leven vanuit je hart. 
 

Ik gebruik de term energetisch coach omdat er altijd wat gebeurt op energie-niveau. Door mijn energie kan ik jou helpen om naar binnen te keren en contact te maken met de kern van wie jij werkelijk bent. 

 

Coaching en healing

Tijdens de coachsessies gaan we in gesprek over een onderwerp dat jou bezig houdt. Het kan iets zijn waar je tegen aanloopt, een uitdaging die je bezig houdt of een verlangen dat je graag wilt volgen. 

Samen gaan we helder krijgen wat je tegenhoudt of welke stappen je mag zetten en ik help je je eigen antwoorden vinden op onderliggende vragen.

Bij een healingssessie zijn we veelal stil en laten we ons leiden door wat er komt. En dat is elke keer anders. In elk geval zorg ik ervoor dat jouw energie gezuiverd wordt. Soms merk je dat meteen doordat je je lichter, blijer of emotioneel voelt. Soms komt het later wanneer je lichamelijk veranderingen voelt of je merkt dat je veel meer open en ontvankelijker bent, waardoor je heldere beelden of inzichten krijgt.  

Bonaire voelt als mijn thuis. Samen met mijn gezin heb ik drie jaar op het eiland gewoond en sinds we terug zijn hebben we heimwee. Of we ooit weer terug gaan? Dat denk ik wel! 
Het leven op Bonaire heeft mij laten zien hoeveel schoonheid er ligt in eenvoud. In Nederland werkte ik hard aan het concept "Simplify your Life", op Bonaire gaat dat vanzelf. Door te vertragen en de focus op jezelf te leggen, ga je van binnen naar buiten leven en wordt het leven een stuk mooier!

Op Bonaire is mijn energie het mooist dus hoe fijn om juist op die plek een Retreat te organiseren?!!